Каталог продукти

(+359) 899 821 990

Доставка

всички доставки в границите на България се извършват чрез куриерска фирма СПИДИ (http:/www.speedy.bg/bg/) или директно от представител на Efevision.eu. Доставката се извършва до точно посочен от потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт в съответния град.

Процедура и време за доставка:

След като в www.Efevision.eu успешно постъпи поръчка от потребител, веднага започва процедура за обработка на тази поръчка и потребителят получава потвърждение по имейл за успешно приета поръчка.


Поръчки, направени до 15:00 ч. от Понеделник до Петък, се обработват и предават на куриер на същия ден и следва да бъдат доставени на следващия работен ден.

Всички поръчки, направени след 15:00 ч., обикновено се обработват на следващия ден.

Поръчки направени в Събота или Неделя се обработват и предават на куриер в Понеделник и следва да бъдат доставени във Вторник.

Обичайните часове за доставка са от 9.00 до 17.30 часа в работни дни. Ако потребителят има специални изисквания относно ден или час за доставка, ние ще се съобразим максимално с тях.

Цена за доставка:

За закупена стока на стойност над 100.00 лв., доставката е безплатна за цялата страна.

За поръчки на стойност под 100.00 лв. цената за доставка до посочен адрес е на стойност 8.00 лв.

В случай, че поръчката Ви е на стойност под 100.00 лв. и желаете да спестите от цената на доставката, може да ни посочите удобен за Вас офис на Еконт, откъдето да вземете пратката си. В този случай цената на доставка ще бъде 5.00 лв.