Каталог продукти

(+359) 899 821 990

За нас

 

 

ЕФЕ ГРУП предлага на своите клиенти, стандартни и технологични решения в областта на видеонаблюдението, контрол на достъп и домофонни системи.  Нашият екип се състои от висококвалифицирани професионалисти преминали обучения със сертификати,  доказали се в областта на видеонаблюдението и контрол на достъп. Приемаме всеки един проект, като ново предизвикателство и изживяване. Доверете ни се и ще ви предложим най-доброто решение за Вашата сигурност и спокойствие. Не се притеснявайте да се свържете с нас за въпроси около дейността и ценоразписа на услугите ни.

   Видеонаблюдението е процес, който се осъществява с помощта на устройства, предназначени за визуален контрол или автоматичен анализ на изображения. Предлагаме аналогови HD или IP камери, DVR и NVR устройства и аксесоари за видеонаблюдение. IP, мрежови или мегапикселовите камери са най-високотехнологичните камери на пазара, като при тях видео сигнал се преобразува и предава в дигитален вид. Това позволява наблюдение през Интернет мрежата и може да се стриймва до разположен на друго място NVR или компютър, където да се наблюдава и записа. Аналоговоите HD камерите предлагат оптимално съотношени между цена и качество на изображението. Те използват сензори с мегапикселова разделителна способност и осигуряват много качествено HD изображение, което се записва на локално разположено DVR устройство. Въпреки това, чрез съвременните Интернет връзки и мрежови технологии, потребителите имат възможност да наблюдават дистанционно охраняваните си обекти чрез лаптопи, мибилни телефони и таблети.

   Фирмата разполага с квалифициран екип от професионалисти  в областта на слаботокови системи за сигурност и тяхното изграждане.  Разполагаме с монтажни групи, които могат да изградят Вашaта система в цяла България.