Каталог продукти

(+359) 899 821 990

СЕКТРОН добави непрекъсваеми токозахранващи устройства (UPS) в портфолиото си

СЕКТРОН добави непрекъсваеми токозахранващи устройства (UPS) в портфолиото си

HEVC (H.265) и H.264 (MPEG-4 AVC) са видео формати за компресия, създадени да доставят видео с HD резолюция.

Водещият дистрибутор в България за системи за сигурност и комуникации  СЕКТРОН добави нова гама продукти към разнообразното си портфолио от решения, а именно непрекъсваеми токозахранващи устройства (UPS) и аксесоари за тях с бранд HighEnergy.

Новото попълнение ще предостави на клиентите на СЕКТРОН още по-голям избор от оборудване за изграждане на разнообразни по обхват и мащаби проекти и ще удовлетвори нарастващите нужди на пазара.

HighEnergy е ексклузивен бранд на СЕКТРОН обединяващ цялостна гама Online и Line-Interactive UPS устройства и аксесоари. Устройствата са произведени от водещ световен производител в областта с доказан опит и история на пазара, следващ световните технологични тенденции и инвестиращ в иновации и развойна дейност.

Оборудването вече е налично в складовете на Сектрон и включва Line-Interactive модели от серията HighEnergy Micro с капацитет 600 - 2000VA, подходящи за малки обекти и системи, както и за крайни потребители. С цел защита на високорискови системи, ИТ оборудване и чувствителна техника, производителят препоръчва употребата на Online модели HighEnergy MemoPower (налични в СЕКТРОН, в диапазона 1 000 – 10 000 VA, 1:1), отличаващи се с висока надеждност и производителност.

Традиционно СЕКТРОН развива дистрибуция с добавена стойност като предоставя пълен набор от услуги съпътстващи продажбата и инсталацията на UPS системите, в това число техническа поддръжка и сервизно обслужване.